Knitting peace

Min arbetsgivare lottade ut biljetter till Cirkus cirkörs föreställning Knitting peace och jag vann två biljetter. Fröken A och jag åkte till Cirkörs lokaler i Alby medan Stora E roade sig på teaterföreställning och lill-e fick roa sig med sin morbror och hans datorspel.

Föreställningen var visuellt snygg, ljudmässigt suggestiv och bitvis halsbrytande. På några ställen var den dessutom lite rolig. Det hela var naturligtvis trådigt trassligt; fattas bara annat med den titeln. Sedan kan man inte låta bli att förundras över de medverkandes styrka, precision och balans. Hur många timmars övning det ligger bakom kan man bara gissa. Har du möjlighet; Gå och se!

This entry was posted in Övrigt and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*