Student 2022

Äntligen återigen ett riktigt studentfirande utan coronarestriktioners våta filt över tillställningen. Att fröken A dessutom tog studenten gjorde det hela extra kul. Som traditionen bjöd i Enköping: Inget utspring som på andra ställen; utan studenterna tågande från skolan till bysten av den som givit namn åt just samma skola. Jag menar så klart den gode doktorn – Ernst Westerlund (och alltså Westerlundska gymnasiet). Väl där fick doktorn sin studentmössa och de nykläckta studenterna klev upp på diverse flak för en sväng på stan innan det var dags att fira med nära och kära.

Väl kämpat under pandemin med distansplugg och stort lycka till i framtiden. (Tur med vädret hade de också!)

Klicka på bilden för att komma till bildgalleriet.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*