VAB

Idag är jag hemma – med en inte längre alltför sjuk lill-e – och vabbar. Mao har jag en stund till övers att skriva något här. Vad det skulle kunna vara.
Några rader om att det är bra att studera kartor kanske? Igår morse, i det hala vädret, krockade 2 lastbilar på Aspön. Vägen är smal och kurvig och rätt hårt trafikerad av både person- och lastbilstrafik. Fartkameror håller ner hastigheten på vissa sträckor.
Vad som orsakade morgonens olycka vet jag inte men jag kom fram till en stillastående kö av bilar i höjd med Aspö handel. Där svängde jag in på en mindre, enskild väg med mötesplatser som jag visste borde leda ut på stora vägen igen. Jag mötte två bilister som tänkt samma tanke som jag och/eller använt sin elektroniska eller analoga karta innan jag kom ut på riksvägen igen.  Hade det varit fler som svängt av hade det blivit krångligt. Nu gick det bra, för mig åtminstone.

På vägen hem gick det inte lika bra då de höll på med bärgningen av det ena lastbilsekipaget. Kön var redan för lång för att det skulle gå bra att köra fram och svänga av.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*