Metall

När jag ändå är igång och summerar bilder från 2010 kan jag ta med ett gäng bilder från en av de konserter jag var på under sommaren. En (fd) kollega spelar i Disdained så jag åkte till Märsta en så regnig kväll att polisbilar körde av vägen på grund av vattenplaning. Musiken beskriver de själva som ”female fronted melodic metal” och det låter bra tycker jag… Såvida man inte har ett kasst PA och lomhörd ljudtekniker. Det var inte bara Disdained som spelade denna kväll utan det bjöds på en del andra varianter inom metallgenren som jag villigt kan erkänna att jag varken känner till i någon nämnvärd grad eller njuter av. Efteråt hade min tinnitus nått all time high så det var rent otäckt att sätta sig i bilen och åka hem.

This entry was posted in Foto, Musik. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*