Nice Bieber… Beaver.

Inte bara hjort- och vildsvinsstammarna ökar i mälardalen. Det verkar också som om vi har fått en hel hjord med bävrar i sjön i botten av samma dal. Eller hjord och hjord. Några stycken i alla fall. För några år sen fick vi ju span på en Bäver i centrala Enköping och har sedan hört talas om – och sett – gnagarens framfart lite här och var. Ett par verkar i alla fall etablerat sig i närheten och när gänget i Enköpings fotoklubb var på besök passade vi först på att spana efter vildsvin men fick i brist på sådana hålla till godo med den lite fredligare bävern.

Här är en bild på den stora flocken (20 djur) vildsvin jag sprang på vid ett tidigare tillfälle.

Sen har man ju sett varg i Svinnegarn men att stöta på den kräver nog pejlutrustning och spårsnö.

This entry was posted in Foto and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*