Gatufestivalen 2012

Jag, barna och deras mor hamnade på Gatufestivalen 2012 i Enköping. När tre Melodifestivalfavoriter fanns med på programmet var inte valet svårt.

Först ut var Torsten Flink med den raspiga rösten. Rock och visa på svenska med stort engagemang i texterna.

Efter en stunds försening: Loreen med sin speciella röst. Omisskännlig till och med när hon provade om micken var igång. Spännande sättning med fiol och cello på scen. Suggestivt och stämningsskapande. Mycket bra men lite kort.

Sedan Dead by April som alltså överlevt. Röj i 190 och med 2 vokalister på scen: En på skönsång och en på growl. En mix som funkar tycker jag. Delar av publiken började även de att röja men blev bortplockade och utslängda av ordningsvakterna vad jag förstår. Detta trots att bandet skickade sin kärlek till publiken med ”teckenspråk”

This entry was posted in Foto, Musik and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*