Vår i trädgården

Tidigare i våras, innan det börjat grönska över huvud taget och jag skulle hämta en av döttrarna hos en kompis stod det en motordriven gräsklippare från Stiga utanför kompisens hus. Jag tyckte att det var lite tidigt för gräsklippning och fick veta att klipparen skulle till Återbruket. Onödigt tyckte jag och tog hem den. Lite fippel och rengöring. Ny benzin, utan vatten, och rengöring av luftfiltret och den fungerar hur bra som helst.

Tidigare idag tog jag fram klipparen. Gräset hade blivit rätt högt. Regn och sol i lagom blandning och det blir så där har jag förstått. Förra sensommaren klippte jag inte gräset alls. Mest för att jag inte hade en gräsklippare men också för att det inte behövdes. Innan jag tog fram klipparen tog jag fram en kamera och skruvade på ett macro-objektiv och kröp nära. Vips försvann en timme. Sen var det dags att jobba.

This entry was posted in Foto and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*