Legoland

Legoland har vi besökt förr (vilket man kan läsa om här) så vad har hänt sedan sist? Man har:

  • Byggt ett nytt Tempel i egyptisk stil där man ska pricka lysande lampor med laserpickadoller samtidigt som man åker i ett oändligt tåg.
  • Bytt ut några mindre attraktioner. Lill-es ”Gators tex”.
  • Inte kortat köerna på populära attraktioner som t.ex Drakens borg.
  • Byggt ett Star Wars-temaland i det så kallade Miniland.
  • Plockat Bort många delar från lösviktslegoshoppen. Snyft. (Nyckelringar fanns det gott om)
  • Fått äldre barn som vågar (om man ljuger lätt om hur otäckt något är) åka t.ex Drakens Borg.
  • Blivit Legolandsmart och springer längst in i parken först för att sedan jobba sig utåt.

Det som inte har ändrats för vår del är att man behöver två dar för att hinna med allt roligt. Vi hade bra väder och långa köer den första dan och dåligt väder och korta köer den andra. Som tur är finns det ju innomhus aktiviteter som 4D-bio och akvarium. Vi blev aldrig kloka på om jättekrabban levde elller inte. Korallerna och anemoner var fejk kunde barnen konstatera i alla fall. Vi tog lunchen inne också den andra dan. Buffé med legoformad strips kändes OK. En tappkran vid glassbuffén hade inte någon stängningsfjäder vilket resulterade i att många barn (och vuxna) råkade få onödigt mycket glass.

Mycket mat kändes som ett danskt tema när t.o.m jag skulle ha blivit mätt på barnportionen lill-e fick in på hotellet i Hovborg där vi hade vår förläggning.  Somliga är kanske inte är så bra på att snakke dansk som de tror och alla vet ju hur krångligt det är att räkna på danska men mycket smörrebröd fick vi i alla fall med oss upp på rummet avslutningskvällen. Inte några ostfrallor direkt.

This entry was posted in Övrigt and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*