Tävling

Om man kan tävla i musik så kan man tävla i bild. Och omvänt. Någon gör en subjektiv selektion utifrån sina egna erfarenheter och preferenser och berättar resultatet. Ibland faller det som man själv tycker är en bra bild domarna i smaken och man går hem med rak rygg: Domaren är en person som vet hur en bra bild ska se ut. Vid andra tillfällen hamnar man långt ner på resultatlistan och då är domaren en idiot som inte fattar ett endaste dugg.

Råkar man som jag vinna med en bild i en kategori och sedan komma oplacerad med en bild i en annan kategori så kan man konstatera att domarna (i det här fallet) uppenbarligen är instabila till sin läggning…. Eller så kaaaan det ju vara jag som är lite ojämn.

Här är i alla fall en vinnarbild med tema: Aktivitet. (Den andra tänker jag så klart inte visa)_MG_8167

 

This entry was posted in Foto and tagged . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*