Let’s rock (eller nå’t)

En gång om året ska ju varje stad med viss självaktning ha minst en ”festival” (Öltält, matvagnar och uppträdanden). I Enköping har festivalen flyttat runt en smula men i år fick den vara hålla till på Enavallen vilket funkade bra. Jag kan tycka att det kunde räckt med en dag vilket förmodligen hade gett mer folk framför scenen under uppträdandena. Nu blev det lite glest när Darin uppträdde. Inte mig emot eftersom det går lättare att fota då. Det bjöds inte på så värst mycket show och det tände till först med ”Jag är apan som liknar dig”.

I det stora tältet spelade sedan ett band LedZepelin/Black sabbah inspirerad rock på lite för hög volym. (Yepp börjar bli gammal och börjar således ställa krav på att det ska låta bra)

Sen var det dags för Petter och han fick igång publiken per omgående med sin senaste singel och en hel del armviftande. ”Det går bra nu”, ”Vinden har vänt” och ”Så klart” fick mig och resten av publiken att gasta med. En bit in i setet kom den gamle vapendragaren  Eye’n’I in och vid prick midnatt var det slut.

This entry was posted in Foto, Musik and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*