Resultat i klubbcuppen

Jag tävlar inte så värst mycket med mina bilder. Men klubbcuppen är jag med i. (Man kan läsa mer om klubbcuppen på Enköpings fotoklubbs sidor) Nu var det dags igen och vi for iväg fyra förväntansfulla fotografer till Avesta för att ta del av resultatet av den senaste omgången och se hur hård konkurrensen varit och om domarna  haft rätt i sin bedömning.

I den svartvita klassen var temat ”Spår i snö ” och det var just jämt vad man fick se. Domarna tyckte det mesta var bra och sa att det varit svårt. Här hamnade jag på knapp poängplats.

I färgklassen var temat arkitektur och variationen på bilderna var större. Här gick det bättre och jag hamnade på en tredje plats med min bild.

I kollektionsklassen tyckte domarna att de tre pallplaceringarna höjde sig över resten av de inskickade kollektionerna. Extra kul som jag endast blev slagen av Olle från EFK. Att domarna tyckte att min mittenbild i kollektionen var hela tävlingens bästa bild var ju dessutom särdeles kul. (Edit 2011-10-25: På Modellens begäran är bilderna bortplockade)

This entry was posted in Foto and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Resultat i klubbcuppen

  1. Pingback: Sensommarplåtning | Luttohs webblogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*