Utan kamera

Hepp vad dåligt det var med uppdatering här då. Har visst haft annat att tänka på: Till exempel hur jag kunde springa ifrån alla mina kameror när vi var ut och grillade våfflor häromdan. Grillade och grillade förresten, grädda över öppen eld är kanske en mer riktig beskrivning. Nå, inte en enda kamera hade jag med mig. Inte ens en mobiltelefon. Det gick trots allt bra. Jag överlevde även om abstinensen var stor. Våfflorna blev tip top. Ingen blev bränd och de räckte och blev över.

Var hemma och vabbade idag. Borde kanske varit det igår också. Svårt att vet ibland. Kunde i alla fall sitta lite och prova en idé till bildredigering jag klurat på länge. Det blev lite varianter från samma motiv. Det var länge sedan jag ”Fotoshopade” på det viset. Håll till godo.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*