3-sekundersregeln

Nån av de stora mästarna inom så kallad street- eller gatufoto lär ha sagt att man ska ta bilden inom 3 sekunder efter att man ser (eller kan förutse) den. Man ska analysera mindre, känna mer. Vara beredd. Slå på fotoögat och kasta sig ut.

Idag var det marknad, tivoli och företagsmässa i Enköping. Jag, fröken E och några av fotoklubbens medlemmar var där och fotade, köpte te och brända mandlar och njöt av vårsolen när den behagade titta fram mellan molnen.

Det blev en hel hög med bilder här är ett urval och jag har försökt att fokusera på människorna även om det slunkit med både blomster och hund.

This entry was posted in Foto and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*